جهادگران ظهور

chamran
  • خانه 
  • تصویری گالری عکس درباره ما صوتی آموزش مقالات 
  • تماس  
  • ورود 
  • اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
    (دريافت کد ساعت)

چرا باید از ارتباط با نامحرم در فضای مجازی دوری کرد؟‎

28 مهر 1393 توسط چمران


وقتی شما در این فضاها تصاویر، دل نوشته ها، نظرات، احساسات و … با افراد نامحرم به اشتراک می گذارید و یا با آنها گفتگو می کنید آیا در این گونه ارتباطات داد و ستد عاطفی رخ می دهد یا خیر؟

همه ی آدم ها نسبت به خود، خودآگاهی دارند ولی مدام توجیه می کنند. می گویند ما در محیط های مجازی یکدیگر را نمی بینیم. پس می توانیم هر حرفی را راحت بزنیم.

ادامه »

 نظر دهید »

کاهش تحریم ها با هدف گسترش فرهنگ غرب‎

28 مهر 1393 توسط چمران


سایت مشیبل در خبری با عنوان “غربی کردن شرق: فرهنگ مصرف کنندگان ایرانی در حال ترقی است” نوشت: در حالیکه که آمریکا از تحریم ها علیه ایران کاسته است، به نظر می رسد که هدف چیز دیگری بوده است و نتیجه برعکس هم شده است.

در حالیکه دولت ایران محدودیت هایی را بر روی برخی از موضاعات غربی اعمال می کند، بسیاری از وسایل الکترونیکی فضاهای ایران را پر کرده است.

فروشگاه های شیک که دارای برند های خارجی هستند پر از جوانان ایرانی است و زنان ایرانی هم به دنبال خرید اجناس باکیفیت و شیک خارجی هستند.

به هر حال کاهش تحریم ها باعث شده است که فروشگاه های ایرانی پر از اجناس غربی بشود و حتی سوپر مارکت های ایران، بیشتر جنس های غربی را به مردم عرضه کنند.

 نظر دهید »

درمان توسط گوگل، جاسوسی یا پزشکی؟‎

28 مهر 1393 توسط چمران

هر پزشکی در آغاز فعالیتش، قسم می‌خورد که اسرار بیمارش را پیش خودش نگاه می‌دارد، امّا با این روش دیگر به جز بیمار و دکتر و گوگل، خیلی‌های دیگری که نیازی به این اطلاعات داشته باشند، از مشکلات بیماران مطلع خواهند شد.
قابلیت جدید بزرگ‌ترین موتور جستجوی دنیا این است که وقتی درد یا نشانه بیماری در بدن خود حس می‌کنید با جستجوی آن در گوگل، امکان برقراری ارتباط ویدیویی با یک پزشک متخصص در آن زمینه برقرار می‌گردد تا شما را به صورت آنلاین ویزیت کرده و به شما بگوید دقیقا مشکل شما چیست. این سرویس فعلاً رایگان است، اما پس از گذراندن مرحله نهایی باید حق ویزیت را بپردازید.
فرض کنید درد عجیبی در ناحیه زانو دارید و نگرانید که نکند مشکل مفصلی جدی به سراغتان آمده باشد! بنابراین اولین کاری که به ذهنتان می‌رسد را انجام می‌دهید؛ بله، اینترنت را چک می‌کنید. اما انجام این کار گاهی منجر به سرگردانی بیشتر شما می‌شود، چرا که در فضای وب، درمان‌های بسیار متنوعی برای مشکل شما ارائه شده که بسیاری از آنها تخصصی نیستند.

ادامه »

 نظر دهید »

نسل جدید کنسول‌های بازی و افزایش غفلت‌زایی‎

28 مهر 1393 توسط چمران

فناوری‌های نوین موجب شده است که اگر دیروز، کودک با از دست‌دادن تلویزیون مشغول سرگرمی دیگری می‌شد، امروز بتواند از کنسول دستی خود به‌عنوان صفحۀ نمایش کنسول خانگی‌اش استفاده کند یا اگر خارج از خانه می‌رود، بتواند فایل‌های ذخیرۀ بازی را از کنسول خانگی‌اش به کنسول دستی‌اش انتقال دهد تا از ادامۀ بازی‌ جا نماند.
بازی را در کنسولش گذاشت و شروع کرد به بازی‌کردن. خیلی وقت بود در انتظار این بازی صبح و شب در سایت‌ها منتظر تاریخ عرضه‌اش بود تا با خرید آن، دست از همه چیز کشیده و به بازیِ مورد علاقه‌اش بپردازد. هنوز کمی از بازی حظ نبرده بود که مادر صدایش کرد که وقت رفتن به خانۀ مادر بزرگ است. هر کاری کرد نتوانست مادر را منصرف کند و نرود. دیگر کاملاً ناامید شده بود که به یک‌باره نگاهش روی میز افتاد و کنسول دستی‌اش را دید. ناگهان فکری به ذهنش رسید! بازی علاوه‌بر کنسول خانگی‌اش برای کنسول دستی‌اش هم عرضه شده بود و نیازی نبود هر دو نسخه خریداری شود و با یک بار خریدن بازی دسترسی به نسخۀ دیگر رایگان بود. پس شروع کرد به دانلود نسخۀ کنسول دستی‌اش. فقط کمی وقت از مادر گرفت و پس از اتمام دانلود بازی، فایل‌های ذخیرۀ ادامۀ بازی را از کنسول خانگی‌اش به کنسول دستی‌اش انتقال داد. بلافاصله همراه خانواده‌اش سوار ماشین شد و بدون ناراحتی ادامۀ بازیِ مورد علاقه‌اش را در کنسول خانگی‌اش ادامه داد…

ادامه »

 نظر دهید »

آسیب‌شناسی طرفداری از بازی‌های رایانه‌ای‎

28 مهر 1393 توسط چمران

واژۀ فن(Fan) به‌معنی طرفدار و هوادار مدت زیادی است در ادبیات فوتبالی و ورزشی استفاده می‌شود. این واژه در صنعت گیم و در میان طرفداران بازی‌های ویدئویی در سایت‌ها و فوروم‌ها هم کاربرد زیادی دارد. معمولاً در اظهار نظرهای افراد در سخنرانی‌ها یا در کامنت‌ها که احساس جانب‌داری فرد ازسمت به خصوصی حس شود، بلافاصله برچسب فن‌بودن یا طرفداری به آن چسبانده می‌شود.
مخاطبان بازی‌های ویدئویی امروزه، برای مطلع‌شدن از اخبار بازی‌ها و مطالعۀ نقد و نظر و امتیازات بازی‌های مختلف راه‌های بسیاری دارند. بعضی برای این کار از نشریات و مجلات منتشر‌شده در این حوزه که به‌طور دو هفته‌نامه و ماهنامه روی پیشخوان دکه‌ها قرار می‌گیرند، استفاده می‌کنند.
عده‌ای دیگر هم به‌طور روزانه از اخبار سایت‌های داخلی و خارجی بهره می‌برند؛ البته شاید از مجلات هم استفاده کنند و عده‌ای دیگر هم از این دو دسته جدا هستند و اطلاعات خود را از اطرافیان یا فروشندگان می‌گیرند.

درحال‌حاضر، تقریباً پنج مجله و نشریۀ تخصصی بازی در کشور منتشر می‌شود که به جز این بسیاری از مجلات حوزۀ فناوری هم معمولاً چند صفحه‌ای را به اخبار و نقد بازی‌های ویدئویی اختصاص می‌دهند که تعداد این مجلات هم به بیش از ده نشریه می‌رسد.

ادامه »

 نظر دهید »

تفکیک جنسیتی در یکی از خیابان های لندن‎

28 مهر 1393 توسط چمران

 

در خیابان‌های ناحیه استمفورد هیل (Stamford Hill) پلاکاردهایی نصب شده که به زنان این حق را می‌دهد که تنها از یک طرف خیابان عبور کنند.

ادامه »

 نظر دهید »

چارچوب اثرگذاری جنگ نرم آمریکا‎

28 مهر 1393 توسط چمران

گزارشی که کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا برای رئیس‌جمهور، کنگره و وزیر خارجه آمریکا تهیه کرده، حاوی راهبردهای مهم دیپلماسی عمومی آمریکا در فضای به شدت در حال دیجیتالی شدن دنیای کنونی است.
کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا گزارشی با موضوع دیپلماسی عمومی مبتنی بر اطلاعات data منتشر کرده و به ارزیابی تاثیر پیشرفت‌های فناوری‌های ارتباطی بر دیپلماسی عمومی پرداخته و راهبردهای کلان جنگ نرم را بیان کرده است.

ادامه »

 نظر دهید »

با کلوب دشمنان رسانه‌ای ایران آشنا شوید‎

28 مهر 1393 توسط چمران

برای اسرائیل است. فعالیت‌های پروژه اسرائیل عبارت‌اند از انتشار دیدگاه‌ها، صدور هشدار، انتشار سخنان سخنرانان و سخنگویان، تهیه بروشورهای روابط عمومی برای سخنگویان اسرائیل، سفارش نظرسنجی‌های عمومی، و پخش تبلیغات تلویزیونی علیه ایران.
سازمان‌های زیادی در غرب هستند که کارشان تولید محتوای رسانه‌ای علیه ایران است. “پروژه اسرائیل” که یکی از این‌ها است یک سازمان “غیرانتفاعی” است که منابع مورد نیاز را در اختیار ژورنالیست‌های سراسر دنیا قرار می‌دهد تا اطمینان حاصل کند که پوشش رسانه‌ای درباره ایران عمدتاً منفی است. آنچه که در ادامه می‌آید معرفی کامل این سازمان صهیونیستی است:

پروژه اسرائیل که در سال 2002 تأسیس شد یک سازمان هواداری مستقر در واشینگتن و بیت‌المقدس است که هدفش اطلاع‌رسانی درباره اسرائیل و خاورمیانه و ایجاد یک «وجهه عمومی مثبت‌تر» برای اسرائیل است [1]. پروژه اسرائیل از دیوار بحث‌برانگیز حائل در کرانه باختری حمایت می‌کند، طرفدار اتخاذ یک خط‌مشی سختگیرانه در قبال ایران است، و به طور فعال مطالعات و آثار اندیشکده‌ها و نویسندگان طرفدار نظامی‌گری را تبلیغ می‌کند ـ حتی با اینکه ادعا می‌کند یک سازمان غیرانتفاعی است که «حقایق اسرائیل و خاورمیانه را به مطبوعات، مسئولان عمومی، و مردم انتقال می‌دهد.» [2]


فعالیت‌های پروژه اسرائیل عبارت‌اند از انتشار دیدگاه‌ها، صدور هشدار، انتشار سخنان سخنرانان و سخنگویان، تهیه بروشورهای روابط عمومی برای سخنگویان اسرائیل، سفارش نظرسنجی‌های عمومی، و پخش تبلیغات تلویزیونی. پروژه اسرائیل از سال 2013 تاکنون نشریه «برج» را منتشر کرده است. این نشریه یک مجله خبری آنلاین است که امور خاورمیانه را منعکس می‌کند. به علاوه، پروژه اسرائیل همچنین یک وب‌سایت عربی زبان به نام «المصدر» را اداره می‌کند این وب‌سایت مدعی است که «تصویری متعادل و صادقانه آر دنیای یهود، اسرائیل، و رویدادهای بین‌المللی» ارائه می‌دهد [3].

تعدادی از توئیت‌های پروژه اسرائیل
پروژه اسرائیل از ارتباطات سیاسی خوبی برخوردار است. هیئت مشاوران این سازمان در اواسط سال 2014 تقریباً دوازده نفر از اعضای مجلس نمایندگان و مجلس سنای آمریکا را شامل می‌شد. از جمله این مشاوران می‌توان به «جو ویلسون» و «الیوت انگل» از نمایندگان مجلس نمایندگان و همچنین «مارک کرک» و «رابرت منندز» از نمایندگان مجلس سنا اشاره کرد [4]. «جوزف لیبرمن» سناتور بازنشسته و «آلن وست» از اعضای سابق حزب جمهوری‌خواه نیز در هیئت مشاوران سازمان مذکور خدمت کرده‌اند.

«جاش بلاک» سخنگوی سابق «کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل» و از اعضای اندیشکده جنگ‌طلب و همسو با حزب دموکرات موسوم به «اندیشکده سیاست مترقی» ریاست پروژه اسرائیل را بر عهده دارد و مدیر ارشد اجرایی سازمان نیز محسوب می‌شود. «بلاک» در سال 2012 جانشین «جنیفر لازلو میزراهی» مؤسس پروژه اسرائیل شد و از آن زمان تاکنون سکوی هدایت سازمان را در دست دارد. «ناتان گاتمن» از نشریه «فوروارد» در این باره نوشته است: «شهرت “بلاک” به عنوان سگ بولداگ اسرائیل در تضاد کامل با “میزراهی” است، زیرا “میزراهی” در اغلب موارد به جای اینکه با روزنامه‌نگاران و سیاست‌گذاران بجنگد با آنها تعامل می‌کرد.» [5]


پروژه اسرائیل////
سازمان در دوران ریاست رئیس سابق از یک تمرکز جهانی برخوردار بود، اما «بلاک» کمک کرد تا تمرکز سازمان به سمت یک رویکرد محدودتر و متمرکز بر واشینگتن متمایل گردد. «بلاک» بلافاصله پس از بر عهده گرفتن ریاست سازمان اظهار داشت: «در حال حاضر سازمان‌ها و افرادی وجود دارند که از هماهنگی و منابع مالی خوبی برخوردارند و در میان آنها از دسیسه‌چین‌های ضد صهیونیست و مدافع ایران و تروریست‌هایی همچون حماس و حزب‌الله گرفته تا حامیان ضد اسرائیل و از جمله کسانی مشاهده می‌شوند که با دورویی و به طور بی‌وقفه از اسرائیل انتقاد می‌کنند و تلاش می‌کنند در راستای رسالت اشتباه و غالباً خصمانه خویش واقعیات را تحریف کنند. البته این سازمان‌ها و افراد در حاشیه قرار دارند.» «بلاک» اضافه کرد که «پروژه اسرائیل با انتشار سخنان دروغ، بدخواهانه، و حتی ضد یهود مقابله می‌کند.» [6]

پروژه اسرائیل تحت رهبری «بلاک» مستقیماً به مبارزات تفرقه‌افکنانه حزبی در واشینگتن دست زده است. در یک مورد، هنگامی که «بلاک» در جریان جلسه تائید صلاحیت «چاک هگل» وزیر دفاع آتی آمریکا دیدگاه‌های «واقع‌گرایانه» وی درباره ایران را به سخره گرفت و این دیدگاه‌ها را «غیرمتداول» نامید یکی از مقامات سابق دولت که با پروژه اسرائیل آشنایی داشت اظهار داشت که سبک مقابله‌ای «بلاک» «نقش سازمان آنگونه که هست، می‌تواند باشد، و باید باشد را زیر سؤال می‌برد.» [7]


صدور هشدار و بیان دیدگاه‌ها

پروژه اسرائیل به خاطر شماری از فعالیت‌هایش انگشت‌نما شده است. برای مثال، این سازمان درباره این موضوع که سخنگویان اسرائیل چگونه می‌توانند مهارت‌های روابط عمومی خود را نزد مخاطبان آمریکایی بالا ببرند دست به مطالعات محرمانه زده و به همین خاطر مورد انتقاد قرار گرفته است. یکی از مطالعاتی که در سال 2009 انجام گرفته بود و خبر آن به نشریه «نیوزویک» درز کرد «فرهنگ زبان جهانی سال 2009 پروژه اسرائیل» نام داشت. این مطالعه توسط «فرانک لونتز» استراتژیست و ناظر جمهوری‌خواه انجام گرفت و آنگونه که در آن ادعا شده بود «دستورالعملی بود برای رهبران آینده‌نگر که در خط مقدم مبارزه با جنگ رسانه‌ای علیه اسرائیل حضور دارند.» [8]

پروژه اسرائیل//// آقای حسینی ملاحظه شود///
از جمله پیشنهاد‌های مطرح‌شده در این مطالعه این بود که در رابطه با حق بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه‌هایشان عبارت «مهاجرت جمعی فلسطینیان» استفاده شود. «لونز» توضیح داده بود که منطق ورای کاربرد عبارت مذکور این است که آمریکایی‌ها در حال حاضر از هرگونه مهاجرت جمعی هراس دارند و بنابراین طرف اسرائیل را خواهند گرفت.

«پاتریک کاکبرن» از نشریه «ایندیپندنت» در رابطه با گزارش مذکور گفته است که «همه کسانی که به ابعاد مختلف سیاست اسرائیل علاقه دارند، به ویژه روزنامه‌نگاران، باید این گزارش را بخوانند، زیرا بایدها و نبایدها را برای سخنگویان اسرائیل شرح داده است.» وی اضافه کرده است که گزارش مذکور به روشن ساختن «فاصله میان آنچه مقامات و سیاستمداران اسرائیل واقعاً باور دارند و آنچه بر زبان می‌آورند» کمک می‌کند [9].

پروژه اسرائیل متهم به بزرگ‌نمایی تهدیداتی شده است که ظاهراً متوجه اسرائیل هستند. برای مثال، در سال 2013 «جاش بلاک» اعلام کرد که پروژه اسرائیل با دیپلماسی هسته‌ای دولت «اوباما» در قبال ایران مخالف است و در این باره هشدار داد که هرگونه توافقی که به ایران اجازه دهد در خاک خود به غنی‌سازی صلح‌آمیز اورانیوم بپردازد ـ یعنی حقی که بر اساس پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای به کشورهای عضو اعطا شده است ـ قابل‌قبول نخواهد بود [10].

در گزارش موسوم به «اعلان هشدار پروژه اسرائیل» که در ماه اوت 2012 منتشر شد سازمان مذکور شماری از نکات هشداردهنده را پیشنهاد داده بود که حامیان پروژه اسرائیل با بکارگیری آنها می‌توانستند پیام خود را به گوش رهبران آمریکا برسانند. طرفداران پروژه اسرائیل می‌توانستند از جمله اینگونه استدلال کنند که «رهبران ایران از قطعنامه‌های سازمان ملل و دیدگاه‌های جهانی سرپیچی کرده و به ساخت سلاح هسته‌ای ادامه می‌دهند و در عین حال اسرائیل را تهدید به نابودی می‌کنند.» [11] با این حال، زمانی که گزارش مذکور منتشر شد سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا بر این باور بودند که شواهد و مدارکی وجود ندارند که نشان دهند ایران کار بر روی سلاح‌های هسته‌ای را آغاز کرده است.

در ماه جولای 2014 پروژه اسرائیل یک وب‌سایت جدید به نام «ممانعت از دستیابی ایران به بمب» راه اندازی کرد و در آن در راستای ایجاد ترس و وحشت تصاویر و اظهاراتی را درباره ایران و برنامه هسته‌ای این کشور منتشر کرد [12]. خبرگزاری «اینترپرس» وب‌سایت مذکور را چنین توصیف کرد: «وب‌سایتی کامل به همراه یک عکس ترسناک سیاه‌وسفید از ابری قارچی شکل و این شعار که “اگر ایران هسته‌ای شود تروریسم نیز هسته‌ای می‌شود"». [13]

هدف این وب‌سایت تشویق افراد به امضای طومار و «کمک به افزودن فشار بر ایران و واشینگتن» است. وب‌سایت به طور تلویحی از راهبرد دیپلماتیک دولت «اوباما» در قبال ایران انتقاد می‌کند. به گفته وب‌سایت مذکور، «توافق خوب» با ایران توافقی است که از توانایی ایران جهت توسعه «برنامه موشک‌های بالستیک» خویش بکاهد و به «نابودی» سانتریفیوژهای موجود در داخل کشور منجر شود. ایران هیچ‌گاه ملزم به نابود کردن سانتریفیوژهایش نشده است ـ زیرا از حق بکارگیری سانتریفیوژها در راستای تولید برق برخوردار است ـ و دولت «اوباما» به وضوح تصریح کرده است که بحث موشک‌های ایران در مذاکرات جاری مطرح نیست [14].

در ماه جولای 2011، پروژه اسرائیل در رابطه با کشتی‌هایی که در آن زمان فعالان طرفدار فلسطین قصد داشتند در راستای نشان دادن همبستگی خود با مردم غزه و کرانه باختری به حرکت درآورند شدیداً هشدار داد. پروژه اسرائیل به نقل از «اسحاق آهارونویچ» وزیر امنیت داخلی اسرائیل نوشت: «تقریباً دو ماه بعد از آنکه معترضان لبنانی و سوری به سمت مرزهای شمالی اسرائیل هجوم برده و امنیت ملی اسرائیل را در معرض تهدید قرار دادند اکنون فعالان طرفدار فلسطین بار دیگر آماده شده‌اند تا از زمین و دریا مشروعیت اسرائیل را به چالش بکشند. اراذل‌واوباشی که تلاش کردند قانون را نقض کرده و نظم و آرامش را برهم بزنند اجازه ورود به اسرائیل را نخواهند یافت و به کشورهای خود باز خواهند گشت.» [15]

پروژه اسرائیل سیاست دولت «اوباما» در قبال اسرائیل را به شدت به باد انتقاد گرفته است. در جریان مشاجره میان «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل و مقامات دولت «اوباما» بر سر مسئله شهرک‌سازی در سال 2009، پروژه اسرائیل مدعی شد که تلاش‌ها جهت متوقف کردن ساخت‌وساز شهرک‌های غیرقانونی اسرائیلی در سرزمین‌های اشغال‌شده فلسطین «نوعی پاکسازی قومی جهت بیرون راندن همه یهودی‌ها» از کرانه باختری است [16]

در جریان گفتگوهای صلح میان اسرائیل و فلسطین که در سال‌ها 2013 و 2014 به ریاست «جان کری» وزیر امور خارجه آمریکا صورت گرفتند، «بلاک» اظهار داشت که «گروه‌های یهودی باید در طول فرآیند مذاکره خواستار حساسیت در قبال نیازهای امنیتی اسرائیل آن‌هم در یک منطقه پرتلاطم» شوند و اینکه گروه‌های مذکور «با توجه به سرسختی فلسطینی‌ها باید آماده احتمال شکست گفتگوها باشند» [17] پروژه اسرائیل وب‌سایتی با عنوان «آری به صلح» راه اندازی کرد و در آن بر «نیاز به حضور اسرائیل در دره اردن» تأکید کرد. این وب‌سایت با ارائه اطلاعات گرافیکی مشروح از حضور اسرائیل در دره اردن واقع در کرانه باختری دفاع کرده است و به نقل از قطعنامه 242 شورای امنیت سازمان ملل نوشته است که اسرائیل باید از «مرزهای امن و ایمن» برخوردار باشد [18]. این وب‌سایت نگفته است که قطعنامه 242 همچنین اسرائیل را ملزم ساخته است تا به اشغال کرانه باختری پایان داده و به مرزهای قبل از جنگ سال 1967 بازگردد ـ این موضع در سطح بین‌المللی و از جمله توسط آمریکا موردپذیرش واقع شده است.

در سال 2009، پروژه اسرائیل به خاطر امضاهای مشکوک موجود در یکی از طومارهای ضد ایران که به سفارش این سازمان تهیه شده بود به دردسر افتاد. «اسپنسر آکرمن» در رابطه با طومار مذکور گزارش داد: «با بررسی دقیق‌تر امضاها سؤالاتی اساسی در رابطه با اصالت آنها مطرح می‌گردند. برای مثال، نام «وینس وینس» پای امضاهای شماره 84854 تا 85071 مشاهده می‌شود ـ هرچند پروژه اسرائیل مدعی است که این‌ها همه افراد مختلفی با نام مشابه «وینس وینس» هستند که در ایالات مختلف طومار را امضا کرده‌اند. البته برخی از آنها از ایالات MN (مینه‌سوتا)،AZ (آریزونا)، یا PA (پنسیلوانیا) هستند که نام اختصاری‌شان قابل‌تشخیص است. با این حال، بقیه متعلق به ایالات GU، AA، XX و غیره هستند که از نام‌های اختصاری بی‌معنایی برخوردارند. امضاکننده شماره پنج «کامفیلاولی» نام دارد از شهر داوو واقع در ایالت تاریخی XX ـ این موارد را صرفاً به خاطر تحت تأثیر قرار دادن خوانندگان ذکر نکرده‌ام. بخش اصلی ماجرا هنوز باقی مانده است. پروژه اسرائیل این اسامی را به عنوان حامیان پروپاقرص تحریم‌های ایران فهرست کرده است: «ویاگرا کافمن» از لندن، ایالت نیویورک (امضاکننده شماره 84570)؛ «پورن سکس ویدئو» از لندن، ایالت نیویورک (امضاکننده شماره 62751 تا 62756)؛ «استیوپید ویت من» که نشانی خود را ذکر نکرده است (امضاکننده شماره 83780)؛ و ایکس باکس 360 اکسسوریز» از نیویورک (امضاکننده شماره 90046) [19] [توضیح: اسامی مذکور نام‌های واقعی نبوده و در واقع عبارات یا نام‌های مستهجن هستند]

«آکرمن» به نقل از «جنیفر لازلو میزراهی» مؤسس و رئیس پروژه اسرائیل نوشته است که «آنها جزء فعالان هستند و از طریق یک مسیر امن در فرآیند امضای طومار شرکت می‌کنند. ما 140000 فعال داریم که با ما همکاری می‌کنند. بسیاری از آنها دارای نام‌های مشابه هستند، زیرا با یکدیگر نسبت خانوادگی دارند.» [20]


نظرسنجی‌ها و تبلیغات

تأمین مالی نظرسنجی‌ها درباره دیدگاه مردم آمریکا نسبت به اسرائیل و همسایگانش و همچنین تهیه آگهی‌های تلویزیونی با هدف ترویج یک دیدگاه اسرائیل محور درباره خاورمیانه از جمله دیگر فعالیت‌های اصلی پروژه اسرائیل محسوب می‌شوند. برای مثال، پروژه اسرائیل در اوایل سال 2004 پخش یک آگهی تلویزیونی 30 ثانیه‌ای را در آمریکا آغاز کرد که به گفته خبرگزاری «یونایتد پرس اینترنشنال» «مادران قربانیانی که در نتیجه بمب‌گذاری‌های انفجاری جان خود را از دست داده بودند» را به تصویر می‌کشید. این اقدام با هدف جلب حمایت مردم آمریکا از ساخت دیوار امنیتی حائل میان اسرائیل و کرانه باختری صورت گرفت [21].

شیوه‌های نظرسنجی که توسط پروژه اسرائیل مورد استفاده قرار گرفته‌اند در بسیاری موارد توسط کارشناسان نظرسنجی به باد انتقاد گرفته شده‌اند. در یک مورد در سال 2014 پروژه اسرائیل مدعی شد که نتایج یکی از نظرسنجی‌هایش نشان می‌دهند که «هر دو حزب آمریکا به طور گسترده از افزایش تحریم‌ها» علیه ایران حمایت می‌کنند. با این حال، «دینا اسملتز» از کارشناسان نظرسنجی «شورای امور جهانی شیکاگو» در این رابطه اظهار داشت که نظرسنجی مذکور بی‌طرفانه نبوده است و نتایج آن را نمی‌توان معتبر دانست. «اسملتز» خاطرنشان ساخت که هنگامی که به طور شفاف و مستقیم از مردم سؤال می‌شد آیا آمریکا باید بر تحریم‌های ایران بیفزاید یا نه اکثریت آمریکایی‌ها (52 درصد) مخالف افزایش تحریم‌ها بودند. حمایت از رسالت جنگ‌طلبانه پروژه اسرائیل در رابطه با ایران هنگامی مشاهده می‌شد که این سازمان سؤالات نظرسنجی را به شکل مغرضانه طراحی می‌کرد و تلاش می‌کرد پاسخ‌دهندگان را به تغییر دیدگاه مجاب کند [22].

نظرسنجی‌ای که در ماه دسامبر 2013 توسط «فرانک لونتز» ناظر جمهوری‌خواه به نمایندگی از پروژه اسرائیل انجام گرفت نیز با انتقاداتی مواجه شد. بنابر گفته وب‌سایت موسوم به «تینک پراگرس» که به بررسی دیدگاه آمریکایی‌ها درباره ایران می‌پردازد، نظرسنجی مذکور از «گزینه‌های غبرواقع‌گرایانه‌ای» برخوردار بوده و «به پاسخ‌دهندگان نمی‌گفت که وضع تحریم‌های بیشتر در حال حاضر احتمالاً به شکست مذاکرات خواهد انجامید.» [23]


نفوذ و ارتباطات سیاسی

پروژه اسرائیل بلافاصله پس از تأسیس به سرعت توجهات را به خود جلب کرد. برای مثال، در ماه اوت 2014 «آریمکل» سرکنسول اسرائیل در نیویورک که به تازگی به این سمت منصوب شده بود در اولین حضور خود در مراسم‌های عمومی در آمریکا در مراسمی شرکت کرد که توسط پروژه اسرائیل بر روی یک قایق تفریحی در اسکله چلسی شهر نیویورک برگزار شده بود. نشریه «نیویورک سان» در این رابطه گزارش داد: «پروژه اسرائیل که در سال 2002 تأسیس شد در میان سازمان‌های آمریکایی طرفدار اسرائیل یک تازه‌وارد به شمار می‌رود. اما به نظر می‌رسد سازمان‌هایی که در این حوزه جا افتاده‌اند از پروژه اسرائیل استقبال می‌کنند: در مراسم دیروز «مالکوم هونلین» معاون اجرایی کنفرانس روسای سازمان‌های یهودی بزرگ آمریکا و «مایکل میلر» معاون اجرایی شورای روابط جامعه یهودیان نیویورک نیز حضور داشتند.» [24]

کنفرانس خبری پروژه اسرائیل که در تاریخ 19 جولای 2007 در عمارت کنگره برگزار شد از این هم باشکوه بود. این کنفرانس در راستای جلب‌توجه همگانی به «تهدید ایران» برگزار شد و در آن شماری از اعضای سابق و فعلی کنگره و کارشناسان معروف نومحافظه‌کار از جمله «فرانک گافنی» از اندیشکده «مرکز سیاست امنیتی» به سخنرانی پرداختند. به گزارش وب‌سایت پروژه اسرائیل، «براد شرمن» از اعضای جمهوری‌خواه کنگره، «مارک کرک» از اعضای جمهوری‌خواه کنگره (که اکنون سناتور است)، «جان پورتر» از اعضای جمهوری‌خواه کنگره، و «الیوت انگل» از اعضای جمهوری‌خواه کنگره از دیگر سخنرانان مراسم بودند. «انگل» که از اعضای هیئت مشاوران پروژه اسرائیل به شمار می‌رود در این مراسم خطاب به حضار اظهار داشت: «اینجا مونیخ ماست. ما باید به پا خواسته و به ایران بگوییم که نمی‌تواند افکار عمومی دنیا را به سخره بگیرد.» [25]

بسیاری از کاندیداهای ریاست جمهوری سال 2008 از جمله سناتور «جو بایدن»، سناتور «سام براونبک»، سناتور «هیلاری کلینتون» سناتور «کریس دود»، سناتور سابق «جان ادواردز»، فرماندار سابق «مایک هاکابی»، و سناتور «باراک اوباما» بیانیه‌هایی خطاب به کنفرانس خبری مذکور صادر کردند. «اوباما» در بیانیه خود گفته بود: «ایران یک کشور تحت کنترل روحانیون تندرو است که از تروریسم حمایت کرده و به طور علنی همسایگانش را تهدید می‌کند. دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای خطرناک است و ما نمی‌توانیم چنین خطری را به جان بخریم. همه کشورها باید بدانند که با اینکه تهدیدات آشکار و غیرقابل تحمل ایران متوجه اسرائیل هستند اما رفتار این کشور تهدیدی برای همه ما محسوب می‌شود.» [26]

با اینکه بسیاری از افراد مظنون به نومحافظه‌کاری که در هیئت‌مدیره‌های سازمان‌های همفکر حضور دارند پروژه اسرائیل را نمایندگی نمی‌کنند، اما وب‌سایت این سازمان آشکارا بسیاری از گروه‌ها و شخصیت‌های تندرو را تبلیغ می‌کند. وب‌سایت مذکور آثار اندیشکده «موسسه پژوهش رسانه‌ای خاورمیانه» که توسط «میراو وورمسر» بنیان گذاشته شده است؛ «کلیفورد می» و «ولید فارس» از اعضای اندیشکده «بنیاد دفاع از دموکراسی»؛ «گافنی» و س.پی.اس؛ «دیوید ماکوفسکی» از اعضای اندیشکده «سیاست خاور نزدیک واشینگتن»؛ «ایلان برمن»؛ و «کن تیمرمن» از اعضای پروژه داده‌های خاورمیانه را تبلیغ کرده است.

بر اساس گزارش شماره 990 پروژه اسرائیل که در سال 2012 منتشر شد، درآمد این سازمان در سال 2012 بالغ‌بر 6 میلیون دلار بود که در مقایسه با سال قبل از آن یک افزایش 8/2 میلیون دلاری را نشان می‌داد [27].

 نظر دهید »

مسابقه جاسوسی از کاربران؛‎

28 مهر 1393 توسط چمران

سبقت گوگل و فیسبوک از آژانس امنیت ملی آمریکا
بزرگترین تهدید حریم خصوصی از طرف شرکت‌هایی مثل گوگل یا مایکروسافت و آمازون است که حجم عظیمی از اطلاعات کاربرانشان را جمع‌آوری می‌کنند. گوگل و فیسبوک حجم وسیع‌تری از اطلاعات را نسبت به آژانس امنیت ملی که به دقت برنامه‌ریزی شده است جمع‌آوری می‌کنند.
تحلیلگر اسبق سازمان سیا، “فرد فلیتز” در مصاحبه با پایگاه خبری “راشا‌تودی” گفت: برخلاف گوگل و فیس‌بوک که حجم عظیمی از اطلاعات کاربرانشان را جمع‌آوری می‌کنند، آژانس امنیت ملی در پست‌های الکترونیکی کاربران آمریکایی، فعالانه تجسس نمی‌کند و فعالیت این سازمان در غالب برنامه‌ای است که به دقت تنظیم شده است.

در نشست مدیرعامل‌های غول‌های فناوری جهان، مدیرعامل شرکت گوگل، “اریک اشمیت” به نظارت آژانس امنیت ملی بر شهروندان آمریکایی به شدت اعتراض کرد. او ادعا کرد که نظارت بیش از حد، می‌تواند اینترنت را تخریب کند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، در این نشست که “ران ویدن” مدیر کمیته مالی سنای آمریکا آن را اداره می‌کرد، اظهارات “اریک اشمیت” را نمایندگان شرکت‌های فیسبوک، مایکروسافت، دراپباکس و کسان دیگری که در نشست حضور داشتند تأیید کردند.

اریک اشمیت

آن‌چه در ادامه می‌آید، مشروح مصاحبه راشاتودی با فرد فلیتز است.

آیا شما با اظهارات رئیس گوگل مبنی بر این که فعالیت های آژانس امنیت ملی می‌تواند اینترنت را تخریب کند موافق هستید؟

نه واقعا. برای من جالب است که گوگل این حرف‌ها را می‌زند. بزرگترین تهدید حریم خصوصی از طرف شرکت‌هایی مثل گوگل یا مایکروسافت و آمازون است که حجم عظیمی از اطلاعات کاربرانشان را جمع‌آوری می‌کنند و برخلاف آژانس امنیت ملی هیچ مقررات محدودکننده‌ای هم بر آن‌ها اعمال نمی‌شود.

چرا این نشست برگزار شد؟ آیا این غول‌های اینترنتی دغدغه حریم خصوصی مردم را دارند یا دغدغه برنامه‌های خودشان را؟

آن‌ها دغدغه برنامه‌های خودشان را دارند و این دو دلیل دارد. اول اینکه گزارشات‌ نظارت‌های آژانس امنیت ملی باعث می‌شود که بسیاری از کشورها تقاضا کنند تا سرور شرکت‌هایی مثل گوگل در همان کشور بماند. این کشورها می‌گویند: تفاضای حفظ سرور به این دلیل است که آژانس امنیت ملی نتواند به اطلاعات آن‌ها دست یابد. اما حقیقت امر این است که کشورهایی هستند مانند چین، که می‌خواهند بر مردم خودشان نظارت کنند. دلیل دوم این است که تبلیغات منفی قرار دادن سهوی اطلاعات در اختیار آژانس امنیت ملی به گوگل ضرر رسانده است و گوگل در تلاش برای بهبود چهره خودش است.

فیسبوک هم که در نشست حضور داشت شبکه تبلیغاتی جدیدی را راه‌اندازی کرده که خرید غیر اینترنتی کاربرانش را مورد هدف قرار می‌دهد و سپس این اطلاعات را به شرکت‌ها می‌فروشد. این حرکت فیسبوک با فعالیت‌های آژانس امنیت ملی تفاوت چندانی ندارد. این طور نیست؟

تفاوت بسیاری بین اطلاعاتی است که گوگل و فیسبوک جمع‌آوری می‌کنند و اطلاعاتی که آژانس امنیت ملی جمع‌آوری می‌کند. آژانس امنیت ملی فعالانه برمحتویات پست‌های الکترونیکی شهروندان آمریکایی نظارت نمی‌کند. می‌دانم که رسانه‌ها دوست ندارند این حقیقت را منعکس کنند، اما گوگل و فیسبوک حجم وسیع‌تری از اطلاعات را نسبت به آژانس امنیت ملی که به دقت برنامه‌ریزی شده است جمع‌آوری می‌کنند.

فرد فلیتز

مایکروسافت هم تأکید داشت که فعالیت‌های آژانس امنیت ملی به اقتصاد آمریکا آسیب می‌زند چراکه اروپا از نظارت شدن بر اطلاعاتش در بازار آمریکا می‌ترسد. این طور نیست؟

بخشی از گفته شما صحیح است. اما بعید می‌دانم که واقعا چنین چیزی درست باشد. یقینا برخی از کشورها تلاش‌هایی کرده‌اند تا مجموعه نرم‌افزارهایی را تولید کنند که شرکت‌های آمریکایی از قبیل گوگل را شامل نشود. این لزوما به فعالیت‌های آژانس امنیت ملی مربوط نمی‌شود. تلاشی از طرف برخی دولت‌ها به منظور توسعه شرکت‌های خودشان است.

دیگر روی قضیه این است که این نشست چند هفته قبل از رای گیری کنگره در مورد لایحه‌ای تشکیل شد که به موجب آن آژانس امنیت ملی از ثبت و ضبط مکالمات تلفنی شهروندان آمریکایی منع می‌شد. شما از این زمان‌بندی چه برداشتی می‌کنید؟ آیا این بحث‌ها به اقدامی واقعی می‌انجامد؟

قرار بود به رای گذاشتن این لایحه قبل از تنفس انتخاباتی کنگره باشد که این اتفاق نیفتاد. الآن باید تا تشکیل کامل کنگره جدید در ژانویه صبر کرد. بین دیدگاه‌های سنا و کاخ‌سفید تفاوت‌های بسیاری هست. من فکر نمی‌کنم که این لایحه اعمال شود. شک دارم هیئت مدیران شرکت‌های بزرگ فناوری بتوانند بر کنگره تاثیر بگذارند.

* * *

“تد رال” کاریکاتوریست و کارشناس سیاسی آمریکایی، اعتقاد داشت که سال‌هاست گوگل، اپل و دیگر غول‌های تکنولوژی آمریکا داوطلبانه با آژانس امنیت ملی در برنامه نظارت داخلی شهروندان آمریکایی و مردم سراسر دنیا همکاری می‌کنند. حالا این شرکت‌ها دارند تلاش می‌کنند خودشان را قهرمانان آزادی بیان و حریم خصوصی جلوه دهند. خیلی مضحک است که این دو شیادی که در نقض حریم خصوصی مردم همکار بودند به جان هم افتاده‌اند.

بنا به گفته “تد رال” اینترنت به طور فیزیکی تخریب نخواهد شد، اما قطعا اقتصاد شرکت‌ها و تکنواوژی‌های بزرگ آمریکا تهدید خواهد شد، مگر این‌که مردم، کاربران، تجارت‌ها و شرکت‌ها، انتظارات معقولی از حریم خصوصی داشته باشند که در فضای سیاسی و قانون‌گذاری فعلی چنین انتظاری نمی‌رود.

اگر شما در آمریکا هستید یا فرد یا شرکتی خارجی هستید، باید فرض را بر این بگذارید که آژانس امنیت ملی هر فعالیتی را که در فضای مجازی انجام می‌دهید ثبت، ضبط و پردازش می‌کند. این امر فضای تجاری آمریکا را تهدید می‌کند. “رال” بر این باور است که لحن نمایندگان گوگل به این دلیل تغییر کرده است که بازخوردها و عقب‌گردهای شرکت‌هایی مثل شرکت طراحی و تولید شبکه “سیسکو” را دیده‌اند. تعاملات این قبیل شرکت‌ها و شرایط جدید به وجود آمده، درآمد گوگل را تحت تاثیر قرار داده است.

غول‌های تکنولوژی آمریکایی می‌دانند که اروپایی‌ها در صدد ساخت فضای مجازی هستند که ظاهرا از حضور آژانس امنیت ملی در آن خبری نیست. مردم حریم خصوصی می‌خواهند. واضح است که مردم اروپا نسبت به آمریکایی‌ها انتظارات متفاوتی از حریم خصوصی‌شان دارند

 نظر دهید »

ایران هراسی برخی از شبکه های کردی؛ چرا و چگونه؟‎

28 مهر 1393 توسط چمران

هنگامی که ایران به همراه نخست وزیر اقلیم در تلاش برای پایان دادن به اختلافات درونی اتحادیه میهنی کردستان عراق بود باز این رسانه ها در تلاش بودند تا این اقدام ایران را فارغ از اینکه در کنار هیاتهای ایرانی شخص اول حکومت اقلیم حضور دارد دخالت در امور داخلی حکومت اقلیم کردستان عراق نشان دهند.
ایران هراسی برخی از شبکه های کردی؛ چرا و چگونه؟ مسعود بارزانی ریاست اقلیم کردستان عراق در پیامی به مناسبت عید سعید قربان این عید را به مردم کردستان عراق تبریک گفت و با اشاره به تحولات چند ماه اخیر کردستان عراق و مبارزه مردم کرد با تروریستهای تکفیری تاکید کرد که این جنگ جنگ بودن و نبودن است. قطعاً آقای بارزانی به خوبی می داند که این به چه معناست و طبیعی است در چنین جنگی کسانی که در کنار کردها قرار می گیرند قداست خاصی پیدا می کنند.

ادامه »

 نظر دهید »

وقتی حقیقت روی پرده ­سینما ترور می شود

28 مهر 1393 توسط چمران


هجمه به تاریخ و فرهنگ ایرانی ها پس از ناکامی در دفاع مقدس؛

تصویرسازی کلیشه ای از فرهنگ و تمدن ایران محدود به سال های پس از انقلاب نبوده بلکه این امر در زمانی که ایران مهمترین متحد آمریکا بود هم صورت می گرفت اما ساختن این فیلم ها در سال های پس از انقلاب تشدید شده است.

پس از پایان دفاع مقدس و نتیجه نگرفتن گزینه­ های آمریکا علیه ایران که با ابزار نظامی به دنبال تحقق آن بودند، تهاجم به عرصه­ دیگری کشیده شد تا به شکل دیگری پیگیری شود. تاریخ و فرهنگ کشور ایران در کانون توجه رسانه­ های غربی قرار گرفت تا با هجوم به آن اهداف خویش را دنبال کنند. گذشته­ تاریخی هر کشوری از عوامل هویتی آن است که در صورت تخریب، هویت آن کشور دچار تزلزل می­ شود. همچنین فرهنگ هر کشور نوع و میزان تعامل آن کشور با دیگر ملل جهان را تعیین می­کند که در صورت بازنمایی نادرست، تعامل آن کشور با مردم جهان دچار مشکل می­شود.

ادامه »

 نظر دهید »

از حیاط‌خلوت‌های بدحجابی غافل شده ایم!‎

28 مهر 1393 توسط چمران


با پایان یافتن فصل گرما طبق روال باز هم مقوله حجاب و عفاف به حاشیه می‌رود و بسیاری از دست‌اندرکاران مقوله حجاب و عفاف در جامعه این روزها از یک موضوع مهم غافل شده‌اند، این موضوع مهم همان حیاط خلوت‌های بدحجابی در برخی اماکن، سازمان‌ها و شرکت‌های خصوصی است که این روزها بیش از گذشته این حیاط خلوت در جامعه خودنمایی می‌کند!

همیشه در جامعه هستند افرادی که خود را تافته جدا بافته می‌دانند و در رویارویی با قانون به نحوی رفتار می‌کنند که جزو استثناها طبقه‌بندی شوند اما زمانی که این قانون‌گریزی درباره یک هنجار تعریف شده اجتماعی مانند حجاب اتفاق افتد ابعاد گسترده‌تری پیدا می‌کند که به سادگی نمی‌توان از کنار آن گذشت.

این موضوعی است که این روزها در برخی ادارات، شرکت‌ها یا اماکن خاص در حال جریان است و برخی افراد با نادیده گرفتن قانون حجاب برای خود حیاط خلوتی را درنظر گرفته‌اند تا با هرنوع پوشش و حجابی در آن ظاهر شوند. به طور حتم برای شما هم پیش آمده است که هنگام مراجعه به برخی شرکت‌ها یا بیمارستان‌های خصوصی و آژانس‌های هواپیمایی با نگاهی به طرز پوشش و حجاب کارمندان از خود پرسیده باشید مگر اینجا ایران نیست؟!

توقف قانون پشت دروازه ساحل

ادامه »

 نظر دهید »

وقتی تام کروز نور امید را خاموش کرد

28 مهر 1393 توسط چمران

ویلیام کیج با بازی تام کروز نقش اول لبه فردا، در نقش ابرقهرمانی که نمی‌میرد، با قدرت تسلط بر زمان، زمین و انسان‌ها را نجات می‌دهد: سه عنصری که برای مخاطب شیعه بسیار آشناست.
«لبه فردا Edge of Tomorrow» بر اساس یک انیمه ژاپنی به قلم هیروشیسا کورازاکا به نام «تنها چیزی که نیازداری کشتن است» ساخته شده است. داستان فیلم درباره گروهی از موجودات بیگانه می‌باشد که قصد انهدام زمین را دارند و حال گروهی نظامی تحت عنوان «نیروی دفاع متحد» وظیفه مقابله با این موجودات عجیب و غریب را دارند تا سیاره زمین را از شر آنها خلاص نمایند.

ویلیام کیج (تام کروز) سخنگوی تحلیل‌گر ارتش امریکا است که او نیز مانند همه انسان‌های سیاره زمین درگیر مسائل مربوط به این جنگ عظیم می‌باشد. اما ژنرال بریگام (برندن گلیسون) او را مجبور می‌کند که به نیروهای مقاومت بپیوندد؛ در صورتی که کیج ابداً یک سرباز آموزش دیده نیست و حتی توان استفاده مناسب از سلاحی که در اختیارش قرار می‌دهند را هم ندارد. با این‌حال وی به همراه گروهی دیگر به میدان جنگ اعزام می‌شوند و در این محل به سرعت توسط مهاجمین قلع و قمع می‌شوند! اما زمانی که کیج در این جنگ کشته می‌شود، بلافاصله در مقر UDF از خواب بر می‌خیزد و به نوعی هربار که او خود را به صحنه جنگ می‌رساند و کشته می‌شود، در همان محل از خواب بر می‌خیزد. این ویژگی کمک می‌کند تا کیج بتواند استراتژی‌های جنگی بهتری را در مقابله با رفتار مهاجمین به کار گیرد و از عهده نابودی آنان برآید. اما مشکل اینجاست که کیج ابدا یک سرباز ورزیده نیست و نمی‌تواند یک قهرمان باشد. با این‌حال زمانی که او با یک سرباز آموزش دیده و حرفه‌ای به نام ریتا (اِمیلی بلانت) آشنا می‌شود، در کنار او آموزش‌های نظامی لازم را می‌بیند و در نهایت موفق می‌شود تا دشمن را نابود کند.[1]

ادامه »

 نظر دهید »

رابطه های عنکبوتی در ایران‎

28 مهر 1393 توسط چمران


رواج یافتن رابطه نامشروع دختران و پسران جوان به نام ازدواج سفید و استقبال نسبی افراد خاص از این موضوع و وارد کردن سبک زندگی غرب در نظام مقدس جمهوری اسلامی زنگ خطری است که از مدت‌ها پیش به صدا درآمده است این نوع رابطه، سناریوی جدید دشمنان اسلام است که برای تخریب نظام خانواده در جامعه اسلامی به وجود آمد.

منظور از ازدواج سفید، زندگی مشترک یک زوج بدون ازدواج رسمی است. نوعی از ازدواج که در آن پسر و دختر بدون انجام مراحل معمول ازدواج‌های رسمی، اعم از خواستگاری و عقد و ازدواج، با یکدیگر زندگی مشترکی تشکیل داده و زیر یک سقف می‌روند، این نوع ازدواج در غرب به شکل زندگی مشترک غیررسمی در میان بسیاری از زوج‌های پیر و جوان، رواج دارد و باعث فاجعه اجتماعی و اخلاقی در غرب شده است.

بر اساس تعاریف موجود ازدواج سفید نوعی رابطه عاطفی و جنسی بین زن و مرد است که به دو شکل آن را تعریف می‌کنند، برخی بر این باورند مقصود آن است که زن و مرد بدون خواندن صیغه نکاح اقدام به تشکیل زندگی مشترک کنند، گروه دیگری نیز معتقدند نوعی زندگی مشترک بدون ازدواج رسمی است که به آن لقب ازدواج سفید داده‌اند.

ادامه »

 نظر دهید »

وی چت و وایبر دو نرم افزار مورد استفاده فرقه‌ها

28 مهر 1393 توسط چمران

سرکرده فکری انجمن حجتیه نوین که این روزهادر حال گذراندن دوران تبعید خود در یکی از مناطق نزدیک اصفهان است توهمات فکری خود و عقابد انحراف اش را از طریق نزدیکان خود و بوسیله این نرم افزارهای تلفن همراه در حال نشر دادن است .
عوامل برخی فرقه های سیاسی-دینی این روزها همرمان با پیشرفت تکنولوژی راه های ارتباطی خود با عوامل فرقه را تغییر داده اند.
به گزارش تهران پرس، عوامل انجمن حجتیه نوین که این روزها به شدت در حال فعال شدن هستند برای ارتباط با عوامل خود و همچنین پخش کردن نظرات خود ،این بار به سراغ تلفن های همراه رفته اند و با استفاده از نرم افزارهای “وی چت” و “وایبر” و برخی نرم افزارهای مشابه نظیر"کیک” (kik) و … که بعنوان شبکه های اجتماعی تحت تلفن همراه فعال هستند،ضمن ایجاد ارتباط با یکدیگر از طریق تشکیل گروه های مختلف به اشاعه تفکرات انحرافی خود نیز دراین فضا می پردازند. این ۲ نرم افزار هم اکنون جزو پر کاربردترین نرم افزارهای ارتباطی که بر روی تلفن های همراه قابل نصب است به شدت مورد استفاده کاربران داخلی قرار دارد.

گزارش خبرنگار سراج24 حاکی از آن است که (ع.ی)سرکرده فکری انجمن حجتیه نوین که این روزهادر حال گذراندن دوران تبعید خود در یکی از مناطق نزدیک اصفهان است توهمات فکری خود و عقابد انحراف اش را از طریق نزدیکان خود و بوسیله این نرم افزارهای تلفن همراه در حال نشر دادن است.

 نظر دهید »

اعتراض به خشونت علیه زنان در بازی‌های ویدئویی

28 مهر 1393 توسط چمران

شود.
برنامه ویدئویی «مجازی‌ها علیه زنان در بازی‌های ویدئویی» نام سری برنامه‌هایی با عقاید فمنیستی است که در برخی سایت‌ها منتشر می‌­شود. در اپیزود جدید (قسمت پنجم) از این برنامه خانم Anita Sarkeesian، شروع به تحلیل رفتار خشونت‌آمیز علیه زنان در بازی‌هایی مثل Saints Row،GTA و یا Hitman کرده است. پیرو این برنامه بود که بحثی گسترده در صنعت بازی شکل گرفت و تنها کمی پس از آن بود که سازندگان به این عمل اعتراف کردند.

اعتراض به خشونت علیه زنان در بازی‌های ویدئویی + تصاویر
آنیتا سرکیسیان
اما پس از مدتی خانم سرکیسیان(Sarkeesian) با پیام­‌های تهدید‌ آمیز، تمسخر، توهین جنسی و حتّی تهدید به قتل از طرف عدّه‌­ای که خود را طرفداران عصبانی بازی­‌های ویدئویی می‌دانستند، روبرو و پس مورد ضرب و شتم واقع شدن، مجبور به ترک خانه خود شد. درواقع اوضاع توهین به زن در جوامع غربی به حدی بالا گرفته است که حتی صدای فمینیست‌ها هم درآورده است.

اعتراض به خشونت علیه زنان در بازی‌های ویدئویی + تصاویر // در حال ویرایش
آنیتا سرکیسیان پس از ضرب و شتم توسط طرفداران بازی‌های ویدئویی حاوی تصاویر آزار زنان
حال سازندگان بازی­‌ها، منتقدان و اهالی این صنعت دور هم جمع شده‌اند و طی بیانیه‌ای خواستار توقف این رفتار‌ها و فراهم‌سازی فضایی مناسب برای انتقاد از این صنعت شدند. در ادامه قسمتی از این نامه را که تا به حال توانسته 900 امضا از سازندگان جمع کند را می‌خوانید:

“ما معتقدیم که هر کس، از هر رنگ، قومیت و جنسیتی حق تولید، نقد و استفاده از بازی را دارد. اگر شما نظری تهدید‌آمیز و یا آزاردهنده در Steam،Youtube و یا Twitch دیدید سریعاً به سایت گزارش دهید و یا اگر سخنرانی نامناسب را شنیدید بر‌علیه‌اش در ملاعام انتقاد کنید.”

اعتراض به خشونت علیه زنان در بازی‌های ویدئویی + تصاویر
این اتفاقات که در چنین مقیاسی ظهور و بروز پیدا کرده و اتفاقات بعد از آن و همچنین مقالاتی که در نقد و یا حمایت آن نوشته شد، نظیر مقاله منتشره با این مضمون که نگاه فمینیستی در حوزه‌­های تکنولوژی لازم است (و چنین سوءتعبیرها و ماهیگیری از آب گل آلود)، باعث نگرانی بسیار بیشتر منتقدان و ناظران صنعت بازی­‌های ویدئویی شده است.

اینکه مخاطبان یا طرفداران بازی­ها این چنین به یک برنامه تحلیلی و انتقادی، هر چند با نگاهی فمینیستی تاخته­اند، باعث شد این سوأل در ذهن خیلی­‌ها ایجاد شود که مگر چه نقدی در این برنامه­‌ها مطرح شده که طرفداران اینگونه واکنش نشان داده­‌اند. از طرف دیگر این گونه رفتارها و خرابکاری­‌ها که مدتّی‌ست در این صنعت باب شده شاید حاصل فرونشست خشونت همین بازی­‌ها در ذهن گیمرها باشد، که دیگر در حال آموزش قساوت به مخاطبانشان هستند. شما در این مورد چه نظری دارید؟!

 نظر دهید »

تأثیر مستقیم فیس‌بوک بر هویت دینی جوانان‎

29 شهریور 1393 توسط چمران

پژوهش‌های صورت گرفته در کشور نشان می‌دهند که برخلاف آن‌چه گفته و تصور می‌شود، متناسب با افزایش میزان استفاده و مدت زمان عضویت در فیس‌بوک بین جوانان، شناسه‌ها و مؤلفه‌های هویت دینی دستخوش دگرگونی می‌شود.
موضوع تأثیر یا عدم تأثیر فضای مجازی بر هویت دینی جوانان، مسئله‌ای است که چند روزی است در پی سخنان اخیر رئیس جمهوری مطرح شده است.

 

ادامه »

 نظر دهید »

جنایت وحشتناک اروپایی ها؛ صحافی کتاب با پوست انسان‎

29 شهریور 1393 توسط چمران


تاریخچه استفاده از پوست انسان در صحافی کتاب‌ها به قرن هفدهم در اروپا باز می‌گردد.

محققان دانشگاه هاروارد معتقدند یکی از کتاب‌های قدیمی که در کتابخانه این دانشگاه وجود دارد با استفاده از پوست انسان جلد شده است.

کتاب “فرجام‌های روح” (Destinies of the Soul) از سال ۱۹۳۰ در کتابخانه هاوتون دانشگاه هاروارد نگهداری می‌شده است.

ادامه »

 نظر دهید »

حجاب/2: بی‌حجابی آزادی زنان نیست، اسارت مرد و زن باهم است‎

29 شهریور 1393 توسط چمران

مسلما در یک جامعه‌ی اسلامی که مردم آن جامعه با دستان خود حکومت اسلامی را بر سر کار آورده‌اند، نمی‌توانند حاضر به اجرای طرح آزادی زنان در انتخاب حجاب باشند.
در مطلب قبلی که پیرامون دیدگاه حضرت امام خمینی(ره) در خصوص مقوله‌ی حجاب بود به این نکته اشاره کردیم که از منظر ایشان و با توجه به اقتضائات زمان، حضور بانوان در جامعه امری اجتناب ناپذیر است و این حضور باید توأم با رعایت موازین شرعی باشد. در حالی که دنیای غرب، مبلغ حضور بی‌پرده‌ی زنان در جامعه بوده که عملا مدلی دیگر را پیش پای خانم‌ها قرار می‌دهد.

 

ادامه »

 نظر دهید »

فراماسون چیست؟ و چه کسانی هستند ؟‎

29 شهریور 1393 توسط چمران

اگر از عوام مردم درباره فراماسونری و نقش مخرب آن سوال شود اغلب آنها از آن و نقش مخرب آن در اجتماع بی خبر اند !
و غافل از دشمن پنهان خود اند .
این سازمان به اعتراف خود فراماسون ها زاده ناپاک صهیونیسم است.

 

پاسخ این سوال که این سازمان برای چیست و چه هدفی دارد را از زبان فراماسون ها میشنویم که میگویند :

ادامه »

 نظر دهید »

چرا از حجاب می‌ترسند؟‎

29 شهریور 1393 توسط چمران

مرد چاقوکش جلو چشمان قاضی با 18 ضربه، او را که سه‌ماهه باردار بود از پا در آورد. شوهر مروه برای نجات همسرش به سمت او شتافت اما توسط پلیس آلمان مورد تیراندازی قرار گرفت.
روز سوم ماه رمضان امسال، مقارن با سالروز حادثه‌ای بزرگ و متاثر کننده است، حادثه‌ای که غرور مسلمانان عالم را جریحه‌دار کرد و سندی برای مظلومیت مسلمانان در دنیای بی‌رحم و نژاد پرستانه غرب شد. شهادت «مروه شربینی»، شهیده حجاب آن حادثه تلخ است. زنی که همچون الگوی خویش، حضرت زهرا(س) زندگی کرد و به تأسی از او در حالی که باردار بود، در اوج ناجوانمردی، در پیش چشم همسر و فرزندش به شهادت رسید.

این بانوی بزرگوار، در سال 1977 میلادی در شهر اسکندریه متولد شد. پدرش علی شربینی و مادرش لیلا شمس هر دو شیمی‌دان بودند. او بعد از فارغ التحصیلی، در سال 2003 به همراه همسرش به آلمان مهاجرت کرده و ابتدا در شهر برمن و از سال 2008 در شهر «درسدن» ساکن شدند. همسرش، وابسته فرهنگی مصر در یکی از دانشگاه‌های آلمان بود که با استفاده از بورس تحصیلی در رشته مهندسی ژنتیک تحصیل می‏کرد و جهت انجام پایان نامه دکترای خود همراه مروه به آلمان آمده بود.

ادامه »

 نظر دهید »

باز کردن چشم و گوش بچه ها به بهانه آموزش‎

29 شهریور 1393 توسط چمران


باز کردن چشم و گوش بچه ها به بهانه آموزش
آموزش هاي انحرافي کانال هاي تلويزيوني ماهواره اي و فيلم ها و مجلات مبتذل و غيراخلاقي، خطر شيوع ايدز و بيماري هاي ناشي از رفتارهاي نادرست جنسي را افزايش داده است.

بی بی سی فارسی (BBCPersian) با پخش گزارشی از پاکستان، به تمجید از طرح مسائل جنسی در مدارس روستایی واقع در ایالت سند پرداخته و آن را به عنوان ابتکاری جدید معرفی کرده است.

این برنامه که قالبی آموزشی دارد، با حمایت مالی یک شرکت نفت و گاز استرالیایی (bhp) انجام می شود!

رسانه دولتی انگلیس اصرار داشت در گزارش یادشده چنین القا کند که طرح مسائل جنسی برای دانش آموزان “ضرورتی اجتماعی” است که شریعت اسلام با آن مخالفت می کند.

این در حالی است که با وجود فراگیر شدن چنین روش های آموزشی در کشورهای به اصطلاح پیشرفته، آمار انحرافات اخلاقی، آزار و اذیت کودکان و تجاوز به عنف در این کشورها کاهش نیافته است.

اکنون سؤال اینجاست که آیا اصل آموزش مسائل جنسی در اسلام ممنوع می باشد؟

ادامه »

 نظر دهید »

باز کردن چشم و گوش بچه ها به بهانه آموزش‎

29 شهریور 1393 توسط چمران


باز کردن چشم و گوش بچه ها به بهانه آموزش
آموزش هاي انحرافي کانال هاي تلويزيوني ماهواره اي و فيلم ها و مجلات مبتذل و غيراخلاقي، خطر شيوع ايدز و بيماري هاي ناشي از رفتارهاي نادرست جنسي را افزايش داده است.

بی بی سی فارسی (BBCPersian) با پخش گزارشی از پاکستان، به تمجید از طرح مسائل جنسی در مدارس روستایی واقع در ایالت سند پرداخته و آن را به عنوان ابتکاری جدید معرفی کرده است.

این برنامه که قالبی آموزشی دارد، با حمایت مالی یک شرکت نفت و گاز استرالیایی (bhp) انجام می شود!

رسانه دولتی انگلیس اصرار داشت در گزارش یادشده چنین القا کند که طرح مسائل جنسی برای دانش آموزان “ضرورتی اجتماعی” است که شریعت اسلام با آن مخالفت می کند.

این در حالی است که با وجود فراگیر شدن چنین روش های آموزشی در کشورهای به اصطلاح پیشرفته، آمار انحرافات اخلاقی، آزار و اذیت کودکان و تجاوز به عنف در این کشورها کاهش نیافته است.

اکنون سؤال اینجاست که آیا اصل آموزش مسائل جنسی در اسلام ممنوع می باشد؟

با یک جستجوی ساده در احکام اسلامی و متون فقهی موجود می توان به این نتیجه رسید که اسلام به اصل مسائل جنسی اهمیت ویژه داده است؛ به طوری که حتی برخی از آیات قرآن به این موضوع اختصاص یافته است.

بنابراین باید به آموزش آن هم توجه شود، ولی مهم این است که اسلام، نقش خانواده -مخصوصا مادر- را در این مسائل پررنگ تر می داند؛ هرچند سایر روش های آکادمیک با حدود خاص تعریف شده می تواند مفید باشد؛ وگرنه آنچه در دنیای غرب اتفاق افتاده، نتیجه اش چیزی جز افزایش ابتذال و بی بندوباری نبوده است.

تا جایی که کارشناسان و متفکران غربی، این نوع آموزش در سنین پایین را “مضر” ارزیابی کرده اند.

در واقع بازگشت به همان حدود دینی اصیل، راهگشاتر از نسخه های غربی است. در اینجا به صورت خلاصه «آموزش مسائل جنسی به جوان و نوجوان» را از دیدگاه اسلام بررسی می کنیم.

در مقدمه باید تأکید کرد که آموزش امور جنسي و دادن آگاهي هاي لازم در اين رابطه از مسائل ضروري و مورد نياز خانواده هاست. آموزش جوانان و نوجوانان درباره چگونگي رفتار صحيح جنسي و بيماري هاي ناشي از انحرافات جنسي داراي اهميت زيادي است.

شواهد گوناگوني حاکي از آن است که مردم و به خصوص نوجوانان و جوانان در اين مورد اطلاعات درستي ندارند و منابع يادگيري رفتار جنسي در بين آنان منابع قابل اطميناني نيست.

معمولا آنچه جوانان در اين باره مي دانند اطلاعات خياباني است که از افراد فاقد صلاحيت آموخته اند. نه پدر و مادرها، نه مدرسه و دانشگاه، نه رسانه هاي گروهي و نه مطلعين ديني، عموما مطلب مهمي در اين باره به جوانان نمي آموزند.

حتي جنبه هاي بهداشتي و چگونگي مقابله با بيماري هاي عفوني مقاربتي و ايدز نيز به آن ها آموخته نمي شود.

 

آموزش هاي انحرافي کانال هاي تلويزيوني ماهواره اي و فيلم ها و مجلات مبتذل و غيراخلاقي، خطر شيوع ايدز و بيماري هاي ناشي از رفتارهاي نادرست جنسي را افزايش داده است. بايد با آموزش صحيح به نوجوانان و جوانان، در ضمن دروس بهداشت و فيزيولوژي بدن و روانشناسي و تربيت بدني و امور خانواده و اخلاق و تعليمات ديني و يا از طريق برنامه هاي ويژه توسط تيم هاي متشکل از پزشک و روانشناس و متخصصان علوم تربيتي و ديني و اخلاقي، زمينه مناسبي براي مقابله با اين خطرها فراهم شود.

بديهي است تا در مورد امور مربوط به امور جنسي آگاهي هاي مورد نياز به جوانان داده نشود، آمادگي لازم براي مقابله با انحرافات جنسي و مفاسد و عواقب سوء ناشي از آن و نيز بيماري هاي مختلف جنسي و راه هاي انتقال آن حاصل نخواهد شد.

پدران و مادران شرعا وظيفه دارند آداب اسلامي را در اين رابطه به فرزندانشان بياموزند و آن ها را در اين رابطه تقويت کنند تا شيادان و آلودگان نتوانند فرزندان آن ها را بفريبند و آن ها را به وادي فنا و سقوط بکشانند.

نکات مهم در تربیت جنسی

الف) از مسائل بسیار مهم این است که فرزندان و جوانان بدانند در چه وضع و موقعيتي هستند و در رابطه با زندگي شخصي شان چگونه باید موضع بگيرند و به چه صورت و شيوه اي از خود و عفت و شرافت و شخصيت شان دفاع و حراست کنند.

خطر روابط ممنوع و معاشرت هاي آلوده بايد از دوران نوجواني به دختران و پسران آموخته شود. پدران بايد محرم راز پسران خود باشند و در اين زمينه رابطه تنگاتنگي با فرزندان پديد آورند و گفتني هاي لازم را در جهت رعايت عفت و پاکدامني به پسران بگويند.

از سنين نوجواني پدر بايد شيوه غسل را به پسر بياموزد و در اوان بلوغ و احتلام، حالت ها و وقايع اين دوران را به او تفهيم نمايد و احکام شرعي غسل و چگونگي آن را به فرزندش بياموزد.

مادر بايد از طريق پدر، درباره دگرگوني حالات پسر و غسل و احتلام و جنابت او باخبر شود و از قبل لباس و جامه زير او را جدا و حتي محل خواب او را تفکيک نمايد. در مورد دختران نيز اين اطلاع دهي در همين مقطع و توسط مادر بايد انجام بگيرد.

ب) در طول جريان تربيت و رشد، پدران و مادران بايد به فرزندان خود تفهيم کنند چه خطراتي در انتظار آن هاست؟ سر راه خانه تا مدرسه و برعکس چه آلودگي هايي ممکن است برايشان پديد آيد؟ چه افرادي در سر راهشان ممکن است سبز شوند و چه رسوايي هايي برايشان به وجود آورند؟

بخشي از آگاهي هايي که بايد به نوجوانان و جوانان به طور مستقيم يا غيرمستقيم داده شود، درباره بيماري هاي مقاربتي است.

اينگونه مسائل بايد به گونه اي به آن ها تفهيم شود که احساس نفرت از انحراف جنسی در دلشان پديد آيد و از فرجام آن نگران و بيمناک شوند و ضرورت حفظ خود از آلودگي ها را به خوبي دريابند.

اين آموزش ها بهتر است در لابلاي داستان ها و اتفاقاتي که براي ديگران پيش آمده بيان شود تا مايه عبرت و پند آن ها گردد.

ج) بخشي از آموزش هايي که در زمينه تربيت جنسي بايد مورد نظر باشد، آموزش هايي در رابطه با تقويت ايمان و اخلاق است. پرورش ايماني و اخلاقي مي تواند در حفظ فرزندان و جوانان از خطرات و تأمين سعادت آن ها خيلي مؤثر باشد.

بخشي از اين آموزش ها بايد در رابطه با حجب و حياي متعادل و موزون و عاقلانه باشد. از علل انحرافات در کودکان گاهي حجب و حياي شديد و زماني هم جرأت و جسارت و بي پروايي فوق العاده است.

 

د) از مسائل مهم در امر تربيت نوجوان و جوان، اشباع کردن آن ها از محبت به ويژه در زمان کودکي آنهاست. اشباع نشدن آن ها موجب پيدايش نارسايي ها و کمبودهاي عاطفي است که موجب هر نوع اختلال است و زمينه ساز بسياري از انحرافات جنسي جوانان است و اثر آن تا پايان عمر در افراد باقي مي ماند.

کودکاني که از محبت سيراب نشده اند، در همان اوان و يا در نوجواني و جواني به شدت در معرض خطرند. البته زياده روي در محبت و وابستگي شديد کودکان به پدر و مادر نيز موجب نوع ديگري از خطر است. پس بايد فرزندان را به گونه اي متعادل اشباع کرد تا دچار لغزش و خطر نشوند.

ه) به تدريج که پسران و دختران رشد مي کنند و بزرگ مي شوند بايد با دنياي متفاوت زندگي زن و مرد و به وظايفي که اين دو در زندگي دارند آشنا شوند.

البته اين به معناي بيدار کردن نيرو و قوه خفته و نهفته جنسي نمي باشد، بلکه هدف آن است که پيش از اينکه فرزندان ما به فکر مسأله اي بيفتند و يا چيزي را از زبان ديگران بشنوند، بايد به گونه اي سالم و معقول و همراه با وقار و عفت و منطقي، خطرات احتمالي و انحرافات را از آنان دور کرد.

بررسي ها نشان مي دهد که طرح اينگونه مسائل در قالب هايي مناسب و همراه با وقار و اخلاق که از هر نوع وقاحت دور باشد، از طرف افراد دلسوزي چون پدر و مادر، از لغزش هاي آينده فرزندان جلوگيري خواهد کرد.

در واقع آموزش اين مسائل توسط والدين و مربيان دلسوز به خاطر جلوگيري از بدآموزي و سوءاستفاده در اين زمينه است. والدين براي برخي از آموزش ها مي توانند از وجود معلمان و مربيانی که مجهز به تعاليم و ضوابط اخلاقي و انساني بوده و بدآموز و منحرف کننده نباشند، استفاده کنند.

آموزش هايي که به فرزندان و جوانان و نوجوانان در رابطه با زندگي غريزي و جنسي شان داده مي شود ممکن است به صورت مستقيم و يا غيرمستقيم باشد. در آنچه که مربوط به دستورات و تعاليم شرعي است سعي بر اين است که مستقيما مطالب به آن ها آموخته شود -همانگونه که در رساله هاي عملي مراجع تقليد وجود دارد- و در آنچه که ناشي از تحريکات و کنجکاوي هاست بايد سعي شود راه و روش غيرمستقيم به کار بسته شود.

مثلا برگزاري “جشن تکليف” براي دخترها و پسرها و تبريک وقت بلوغ آن ها نوعي از آموزش هاي غيرمستقيم است. بايد توجه داشت که آموزش مستقيم نيازمند پختگي و توانايي و تيزهوشي و دلسوزي خاصي است؛ چون از يک طرف بايد آگاهي هاي لازم را به فرزندان داد و از طرفي ديگر بايد مراقب بود اين امر سبب بيداري زودرس و بي موقع جنسي نگردد و موجب تحريکات زيانبار و باز شدن بيش از حد ضرورت چشم و گوش آن ها نگردد.

سن آموزش مسائل جنسی

یقينا در دوران کودکي و در سنين پايين تر از 7 سالگي ضرورتي براي آموزش مسائل جنسي وجود ندارد. توصيه هاي پيامبر گرامي اسلام و ائمه معصومين (ع) به والدين اين است که کودک در معرض ديد و يا حتي شنيدن صداي تنفس والدين در هنگام مقاربت جنسي آنان نباشد.

اين سفارش ها بيانگر آن است که اولا مرحله اي از تمايلات جنسي در آغاز دوره کودکي وجود دارد -گرچه کودک از آن آگاه نيست- و ثانيا عوامل بيروني ناهشيار بر رفتار جنسي تأثير مي گذارد.

در اين سن کودکان بسياري از اعمال و گفتار را تقليد مي کنند و با والدين خود همانندسازي مي نمايند. با آلت جنسي خود بازي مي کنند و مي خواهند جنسيت خود را شناخته، از تفاوت هاي جنسي مذکر و مؤنث آگاه شوند.

در اين مرحله هر پسر يا دختري به طور حتم از جنسيت خود آگاه مي شود و در پايان اين مرحله (حدود 6 سالگي) نقش جنسي خود را بايد به خوبي ايفا نمايد.

يکي از جلوه هاي تشخيص و شناخت نقش جنسيت در طول سنين مزبور -به ويژه شش تا 7 سالگي- ظهور و درک انگيزه هاي جنسي است. گويا در اين دوران غريزه جنسي کودکان تا اندازه اي هرچند کمرنگ خودنمايي مي کند و کودکان به تدريج آثار آن را به گونه اي احساس مي کنند.

از اين رو برخي از روايات اسلامي بر اين نکته تأکيد دارد که بستر کودکان و به ويژه کودکان ناهمجنس را از شش سالگي به بعد از يکديگر جدا سازيد. در مواردي نيز مادر از خوابيدن در کنار دختر 6 ساله خود منع شده است.

در واقع اسلام مي خواهد که غريزه جنسي در دوران شکوفايي خود رشدي طبيعي داشته باشد، زيرا در غير اين صورت بيم آن مي رود که کودک به بلوغ زودرس مبتلا شده، براي خود و اوليا و مربيان مشکلاتي به بار آورد.

مرحله اي از اين آموزش که اطلاعات او را در زمينه آميزش و ضوابط و احکام و آداب آن افزايش مي دهد، بايد در هنگام ازدواج و در آستانه آن انجام شود و زودتر از آن لازم نيست و تنها باعث تحريک بیجای او خواهد شد.

شما می توانید براي آگاهي بيشتر در این رابطه، از کتاب های زیر بهره ببرید:

1- رشد جسمي و جنسي در نوجواني، دکتر حسين لطف آبادي

2- خانواده و مسائل جنسي کودکان، دکتر علي قائمي

3- ازدواج مکتب انسان ساز، شهيد پاک نژاد

4- روانشناسي زناشويي

5- آداب آميزش

6- روانشناسي زن.

 

 نظر دهید »

خدمات متقابل پنتاگون و هالیوود

29 شهریور 1393 توسط چمران


استنیلی جف می‌خواست فیلمی برای کلمبیا پیکچرز درباره گروهی از دانشجویان دانشکده‌ی افسری مسلح بسازد که در تلاشی شجاعانه برای ممانعت از بسته شدن دانشکده، که دانشکده افسری را تسخیر کرده و جلوی گارد ملی مقاومت می کنند. اما زمان بدی را انتخاب کرده بود و همین باعث درگیری او با پنتاگون شد.
شواهد و قرائن نشان می‌دهند که هالیوود، صنعت فیلم‌سازی پرزرق و برق آمریکا، هنوز هم به عنوان یکی از اهداف اصلی نفوذ و دستکاری بسیاری از سازمان‌های دولتی آمریکا،‌ بالاخص سیا، مطرح است. اغلب مباحثی که در مورد تبلیغات سینمایی در جریان هستند به بحث در مورد گذشته‌ها می‌پردازند و در حالیکه تعدادی از کارشناسان امر توجهات را معطوف به روابط طولانی‌مدت و علنی هالیوود با پنتاگون نموده‌اند اما مطالب کمی در مورد تأثیرگذاری پنهانی بر هالیوود پس از واقعه 11 سپتامبر به رشته تحریر درآمده است. پیش از این 31 قسمت از فصل‌های کتاب «عملیات هالیوود» در مشرق ترجمه و منتشر شد. آنچه در ادامه می‌آید بخش سی و دوم از این کتاب است.

***

ادامه »

 نظر دهید »

شبکه من و تو تروریست های داعش را جهادگر خواند! / فیلم 25+‎

29 شهریور 1393 توسط چمران

مدتی پیش بود که پایگاه خبری “العهد” طی گزارشی، نحوه پوشش خبری تحولات عراق توسط رسانه های مختلف را شدیدا مورد انتقاد قرار داد.
پایگاه دیلی اکسپرس :مدتی پیش بود که پایگاه خبری “العهد” طی گزارشی، نحوه پوشش خبری تحولات عراق توسط رسانه های مختلف را شدیدا مورد انتقاد قرار داد.

استفاده از عناوینی مانند انقلابیون، گروه جهادی، دولت اسلامی و.. برای تروریست هایی که دستشان به خون ملت هایی بی گناه آلوده است، به خوبی نشان می دهد که چگونه این رسانه ها هدف دار عمل کرده و در واقع تبدیل به تریبون گروه تروریستی داعش شده اند.

ادامه »

 نظر دهید »

پیامبری که هالیوود مبعوث کرد! - تحلیل فیلم Noah‎

29 شهریور 1393 توسط چمران

سال هاست که غرب سعی دارد تا با استفاده از امکانات وسیع رسانه ای خود، باورهای مردم را دستخوش تغییر کرده و تعریف و تعبیر جدیدی از آن ها را ارائه نماید. علت این اتفاق را می توان در بهره وری غرب از چگونگی نگاه عمومی مردم به یک موضوع خاص و میزان باور آن ها به آن مقوله (و اعتماد به تعریف و تعبیر غرب از آن) جستجو کرد.
در این میان، باور جهانی مردم به انبیاء الهی و کلیت و ماهیت دین، از جمله نکاتی هستند که غرب به طور جدی روی آن ها دست گذاشته و سعی دارد تا این نگاه جهانی را بنا بر اقتضای خواسته های نامشروع خود، دستخوش تغییر کرده و با ارائه تعبیر و تفسیر جدید (پوچ و دروغین) نقش خداوند، دین و رسالت انبیاء در شکل گیری آن را کم رنگ کند تا بدین ترتیب نقش منجی گری خود را حقیقی جلوه داده و سیطره خود بر اقوام مختلف را گسترش دهد. ساخت فیلم های مختلف از زندگی انبیاء در مقاطع زمانی متفاوت و نمایش پر از تحریف رسالت آن ها، از جمله فعالیت های جدی غرب در این زمینه به شمار می روند که باعث شده اند تا باورهای جهانی و عمومی مردم در رابطه با صالح ترین بندگان خدا را دچار تشویش و گمراهی نماید. مثلاً، متأسفانه در کشور ما اکثر مردم عامه، حضرت موسی (ع) را با فیلم “ده فرمان” می شناسند، یا فیلم هایی نظیر “کتاب آفرینش"، “مصائب مسیح"، “یوسف و زولیخا” و… عامل شناخت دیگر انبیاء الهی هستند. حال، یکبار دیگر غرب با استفاده از همین نسخه آزمایش شده، پا به این عرصه گذاشته تا بنا بر اقتضای سیاست امروز خود، تصویری موهون و دروغین از انبیای الهی را به جهان ارائه کند و برای این منظور، اینبار کارگردان یهودی الاصل و بدنامی چون آرنوفسکی را انتخاب نموده است که سابقاً جاسوس موساد بوده و بعد به عنوان یک فیلمساز فیلسوف و روشنفکر، با تحریف ادیان آسمانی، نوع دیگری از خدمات خود به اسرائیل و غرب را ارائه می نماید. وی که در کارنامه کاری خود ساخت فیلم هایی مانند پی (Pi )، سرچشمه (The Fountain)، مرثیه ای برای یک رویا (Requiem for a Dream) و قوی سیاه (Black Swan) را دارد، اینبار به سراغ روایت زندگی و رسالت حضرت نوح نبی (ع) رفته است.

ادامه »

 نظر دهید »

نقش دانشجویان صهیونیست در توپخانه تبلیغات دروغین اسرائیل

23 شهریور 1393 توسط چمران

این دانشجویان در سالن‌های مجهز موسوم به اتاق‌های جنگ، پشت رایانه می‌نشینند و به تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی در حمایت از جنایات صهیونیست‌ها می‌پردازند. این سالن‌ها از فردای حمله صهیونیست‌ها به غزه افتتاح شدند و اکنون حدود 400 دانشجو در آن‌ها فعال هستند.
شماری از دانشجویان صهیونیستی در یک پروژه رسانه‌ای، وظیفه حمایت تبلیغاتی از اقدامات جنایتکاران ارتش این رژیم علیه مردم غزه را بر عهده گرفته‌اند.

این دانشجویان در سالن‌های مجهز موسوم به اتاق‌های جنگ، پشت رایانه می‌نشینند و به تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی در حمایت از جنایات صهیونیست‌ها می‌پردازند. این سالن‌ها از فردای حمله صهیونیست‌ها به غزه افتتاح شدند و اکنون حدود 400 دانشجو در آن‌ها فعال هستند.

ادامه »

 نظر دهید »

بعضی هنرمندان و ورزشکاران ایرانی، شبکه‌های اجتماعی را با منزلشان اشتباه گرفته‌اند

23 شهریور 1393 توسط چمران

نمی‌دانم تا به حال امکان این را داشته‌اید که به صفحات بعضی هنرمندان و ورزشکاران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی سر بزنید یا خیر. اما اگر این امکان برای‌تان مهیا شود می‌بینید که بعضا چه اتفاقات ناپسندی در آنجا رخ داده است. گرچه خیلی از هنرمندان و ورزشکاران ما توانسته‌اند معیارها و ارزش‌های اخلاقی را در این فضا رعایت کنند اما متأسفانه عده‌ی قلیلی از ایشان هم با انتشار مطالب و اکثرا عکس‌های نامناسب، رفتارهای دور از شأنی از خود بروز داده‌اند.
بعضی هنرمندان و ورزشکاران ایرانی، شبکه‌های اجتماعی را با منزل‌شان اشتباه گرفته‌اند نمی‌دانم تا به حال امکان این را داشته‌اید که به صفحات بعضی هنرمندان و ورزشکاران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی سر بزنید یا خیر. اما اگر این امکان برای‌تان مهیا شود می‌بینید که بعضا چه اتفاقات ناپسندی در آنجا رخ داده است. گرچه خیلی از هنرمندان و ورزشکاران ما توانسته‌اند معیارها و ارزش‌های اخلاقی را در این فضا رعایت کنند اما متأسفانه عده‌ی قلیلی از ایشان هم با انتشار مطالب و اکثرا عکس‌های نامناسب، رفتارهای دور از شأنی از خود بروز داده‌اند.

ادامه »

 نظر دهید »

بی‌بی‌سی و رسانه‌های غربی چگونه «تلطیف و تنویر خبری» می‌کنند

23 شهریور 1393 توسط چمران

با توجه به حجیم عظیم اخبار فارسی و انگلیسی تولید شده توسط رسانه‌های جریان اصلی و اسلام‌ستیز غربی، شناخت، تحلیل و ردیابی هدفِ نویسنده خبر برای مخاطبان آن الزامی است. از این رو20 تاکتیک اصلی از سلاح استراتژیک فریب جمعی را به مرور مورد بررسی قرار می‌دهیم.

در ادبیات سیاسی از عبارت سلاح‌های انهدام جمعی (Weapons of mass destruction) زیاد استفاده می‌شود و منظور، سلاح‌های اتمی و شیمیایی و بیولوژیك است كه در مدت كوتاهی می‌تواند میلیون‌ها انسان را به قتل برساند. از زمان روی كار آمدن نومحافظه‌كاران و دولت بوش در آمریكا و اتكای بسیار زیاد این گروه جنگ‌طلب و مستعمره‌چی به دروغ و همراهی انواع رسانه‌ها در پخش و رواج دروغ‌ها اصطلاح سلاح‌های فریب جمعی(Weapons of Mass Deception) نیز رایج شده است.

این سلاح به عنوان یک سلاح استراتژیک دارای بیست تاکتیک اصلی است که سعی می‌شود هر کدام به صورت مجزا مورد بررسی و تدقیق به همراه ذکر مثال‌های متعدد قرار بگیرد:

برچسب‌زنی- تلطیف و تنویر - انتقال- تصدیق- شایعه- کلی‌گویی- دروغ بزرگ- پاره‌حقیقت‌گویی- انسانیت‌زدایی و اهریمن‌سازی- پیشگویی‌های فاجعه‌آمیز- قطره چکانی- سانسور- جاذبه‌های جنسی- ایجاد تفرقه و تضاد- ترور شخصیت- تکرار- ماساژ پیام- ارعاب- مبالغه- مغالطه.

در شماره نخست به تشریح تاکتیک برچسب‌زنی پرداختیم و اکنون به سراغ تاکتیک دوم یعنی تلطیف و تنویر می‌رویم:

2. تلطیف و تنویر:

از تلطیف و تنویر (مرتبط ساختن مسئله‌ای زشت، خشن و کریه با کلمه یا مفهومی پر فضیلت) استفاده می‌شود تا مخاطب چیزی را بدون بررسی شواهد بپذیرد و تصدیق کند و یا اینکه زشتی آن امر در ذهن مخاطبان نرم و لطیف دیده شود یا حداقل از شدت زشتی آن کاسته گردد.

در این خبر، اشغال نظامی هائیتی توسط نیروهای آمریکایی، به نام بزرگترین کمک‌رسانی تاریخ معاصر تلطیف می‌شود.

ادامه »

 نظر دهید »

مقایسه تلفات مردم غزه و رژیم صهیونیستی + نمودار

23 شهریور 1393 توسط چمران

طی حدودا 14 سال اخیر یعنی از سپتامبر 2000 بدین سو، 1994 کودک فلسطینی در اثر حملات صهیونیست‌ها کشته شده‌اند در حالی که آمار کودکان صهیونیستی کشته شده فقط 131 نفر است. این آمار شامل جنگ یک ماهه اخیر غزه نمی‌شود.
در طول تجاوز حدودا یک ماه رژیم صهیونیستی به منطقه غزه، تلفات سنگینی به مردم غزه وارد آمد. اما رسانه‌های پرشمار غربی با پوشش تبعیض‌آمیز، یا اقدام به بزرگنمایی حملات نیروهای مقاومت به رژیم صهیونیستی و سانسور تجاوزهای این رژیم به غزه می‌کردند یا در بهترین حالت، تلفات دو طرف را هم‌اندازه و یکسان نشان می‌دادند تا بدین ترتیب دو طرف را به یک اندازه، مقصر جلوه دهند.
البته این نوع پوشش رسانه‌های غربی، مسئله جدیدی نیست و از دیرباز شاهد سانسور جنایات صهیونیست‌ها در این رسانه‌ها بوده‌ایم.

اما حقیقت، با آن چیزی که رسانه‌های غربی منعکس می‌کردند بسیار فاصله دارد به طوری که از ابتدای اشغال فلسطین توسط صهیونیست‌ها تاکنون میلیون‌ها فلسطینی آواره‌ شده و صدها هزار نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند. در مقابل، تعداد تلفات اشغالگران در اثر حملات جسته و گریخته مبارزان فلسطینی در دهه‌های اخیر آنقدر زیاد نبوده است که حتی صهیونیست‌ها و حامیان آنها بتوانند روی آن مانور رسانه‌ای انجام دهند. در ادامه به چند آمار اشاره می‌کنیم:


* تعداد کودکان کشته‌شده

طیحدودا 14 سال اخیر یعنی از سپتامبر 2000 بدین سو، 1994 کودک فلسطینی در اثر حملات صهیونیست‌ها کشته شده‌اند در حالی که آمار کودکان صهیونیستی کشته شده فقط 131 نفر است.

ادامه »

 نظر دهید »

افسردگی ، خودکشی و قتل ارمغان سینمای هالیوود‎

23 شهریور 1393 توسط چمران


سینمای هالیوود شاید همیشه هم یادآور صنعتی پر زرق و برق و بستر شهرت و ثروت نباشد، جایی که آمار بازیگرانی که بر اثر ناکامی و افسردگی دست به خودکشی می‌زنند یا به طرز مشکوکی به قتل می‌رسند رو به فزونی است.

خودکشی «رابین ویلیامز»، کمدین مشهور هالیوود در سن 63 سالگی اهالی سینمای جهان را شوکه کرد.

شخصی که بارها در فهرست پردرآمدترین بازیگران هالیوود قرار گرفته بود و همواره بازیش در نقش‌های کمدی و شاد، شاید این تصور را که او بر اثر افسردگی شدید اقدام به خودکشی کرده، غیرقابل باور کند ولی آنچه که این مسئله را باور پذیر می‌کند، مرور تاریخچه مرگ‌های مشکوک در هالیوود است، مرگ‌هایی که برخی، آنها را یک قتل دانسته و برخی دیگر خودکشی.

*رابین ویلیامز، کمدین هالیوود:

«رابین ویلیامز»، ظهر روز گذشته به وقت محلی در کالیفرنیا و در سن 63 سالگی درگذشت.

منابع آمریکایی اعلام کرده‌اند که «رابین ویلیامز» به خاطر درگیری با بیماری افسردگی اقدام به خودکشی کرده است.

بنابر این گزارش رابین ویلیامز بی‌هوش و بدون علائم تنفسی در خانه شخصی‌اش در تیبورن کالیفرنیا پیدا شده است.

ادامه »

 نظر دهید »

تاثیرات مدنی «نهی از منکر» در پیشگیری اجتماعی

23 شهریور 1393 توسط چمران

مهندسی اجتماعی، پیشگیری اجتماعی، مدیریت پیشگیرانه و … اینها واژگانی هستند که برای حرکت به سمت ‘جامعه سالم’ گه گاهی ذکر زبان متولیان این امر در مصاحبه ها و سخنرانیهایشان میشود، اما سوال اینجاست که این واژگان و در رأس آنها پیشگیری اجتماعی تا چه حد مورد درک و شناخت مسوولین، خانوادهها و در مجموع جامعه ما قرار گرفته است
برخی پیشگیری را صرفاً مسئلهای انتظامی میدانند و از آن به نوعی مقابله با جرائم اجتماعی تعبیر میکنند.
برخی دیگر از پیشگیری به ابزاری برای رفع خطرات از جان جامعه یاد میکنند و برخی دیگر پیشگیری را مختص مجرمین میدانند. با کمی دقت این نکته به دست میآید که این تعاریف تنها معرف بخشی از آنچه از آن به «پیشگیری اجتماعی» یاد میشود، میباشد.
از طرف دیگرسازمان ها و نهادهای پاسخگو در امر پیشگیری نیز مورد ابهام بسیاری از مردم و مسئولان امر واقع شده است و اگر تعریف درستی از «پیشگیری اجتماعی» را معیار قرار دهیم خواهیم دید که آسیبی که امروز جامعه ما با آن دست و پنجه نرم میکند فرافکنی این امر است که در آن هر یک از اشخاص حقیقی و حقوقی جامعه اعم از ارگانهای مسوول و حتی خانوادهها دیگری را مسئو ل اصلی پیشگیری اجتماعی میدانند.
متولیان امر چه کسانی هستند؟

ادامه »

 نظر دهید »
خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

جهادگران ظهور

چمران از قلب بیروت سوخته و خراب تا قله های بلند كوههای جبل عامل و در مرزهای فلسطین اشغال شده از خود قهرمانیهای بسیاری به یادگار گذاشته و همیشه در قلب محرومین و مستضعفین شیعه جای گرفته است . به گزارش گروه دفاع مقدس خبرگزاری « مهر» : دكتر مصطفی چمران در سال 1311 در تهران ، خیابان پانزده خرداد متولد شد. وی تحصیلات خود را در مدرسه انتصاریه، نزدیك پامنار، آغاز كرد و در دارالفنون و البرز دوران متوسطه را گذراند؛ سپس در دانشكده فنی دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد و در سال 1336 در رشته الكترومكانیك فارغ التحصیل شد. چمران یك سال به تدریس در دانشكده فنی پرداخت. وی در همه دوران تحصیل شاگرد اول بود. در سال 1337 با استفاده از بورس تحصیلی شاگردان ممتاز به آمریكا اعزام شد و پس از تحقیقات علمی در جمع معروف ترین دانشمندان جهان در كالیفرنیا ومعتبرترین دانشگاه آمریكا - بركلی - با ممتاز ترین درجه علمی موفق به اخذ مدرك دكترای الكترونیك و فیزیك پلاسما گردید.

جستجو

موضوعات

  • همه
  • رهبری
  • مقالات
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس